Bemutatkozás

Magunkról

Töltőállomásunk Nagyvenyim belterületén, a Fő utca 18/1. sz. alatt, a Dunaújvárost Mezőszilassal összekötő főúttól mindössze 100 méterre helyezkedik el. A töltőállomást jelző totemoszlop a főúton haladva már messziről észrevehető.

Cégünk már 17 éve működik a széles vásárlói körünk legnagyobb megelégedésére. Dinamikusan fejlődünk, hogy széles körű szolgáltatásainkat a lehető legjobb minőségben tudjuk nyújtani partnereinknek. Üzemanyagainkat kizárólag Nyugat-Európából szerezzük be a legjobb minőségben, áraink az átlagos hazai kiskereskedelmi áraknál 10 Ft-tal olcsóbbak. Nálunk lehetőség van bioetanol tankolására is, melyről bővebben a bioetanol menüpont alatt olvashat.

A benzinkúton 6 tankolóhelyen lehet tankolni, melyből 2 nagynyomású gázolajos kútoszlop.

Vállalunk üzemanyag házhoz szállítást, -fuvarozást, -bérfuvart is, melyhez saját tartályautóval rendelkezünk. Nagy mennyiségben történő vásárlás, és kiszállítás esetén egyedi konstrukciókkal állunk vevőink rendelkezésére.A kúthálózatról

A hamburgi székhelyű Marquard&Bahls Nyugat-Európa vezető magántulajdonban lévő, független üzemanyag forgalmazó vállalata, mely a világ számos országában képviselteti magát már több évtizede. Az márkanév 1994-ben került a Marquard&Bahls üzemanyag nagykereskedelmi leányvállalata, a Mabanaft tulajdonába.

Ausztriában, Magyarországon, Németországban és Svájcban jelenleg több mint 270 töltőállomás szolgálja ki a magas színvonalú üzemanyag iránti igényt.

Hazánkban 2004-ben nyitottuk meg első töltőállomásunkat, melyet azóta évről-évre további benzinkutak átadása követett. Kúthálózatunkhoz magánszemélyek tulajdonában álló töltőállomások csatlakoznak, melyek vállalják, hogy következetesen megfelelnek az márkanévhez tartozó minőségi követelményeknek. Magyarországon az márkanév a Mabanaft Hungary Kft. tulajdona.

Az “ – A német kúthálózat” jelmondatunk magában foglalja, hogy számunkra a minőség és a vásárlóink igényeihez való alkalmazkodás elsőrendű feladat.